top of page

MENY

Mandag - Torsdag: morgenmad 8-15
Fredag: Brunsj 10:00 -15:00
Lørdag - Søndag: Brunsj 10:00 - 16:00

SOMMERTIDER: Brunsj hver dag 10-1530

Brunsj 

Fra bakeriet

Alle dager 10-1530(16)

Brød og smør 69,- 

Surdeigsbrød og pisket saltet røros smør (G,M)

Yoghurt & granola 140,-

Økologisk yoghurt fra Rygge meieri eller tykk havreyoghurt med hjemmelaget lemoncurd og friske bær. (M)

Acai skål m/ pasjonsfrukt 165,- 

Acai scoops, pekangranola, pasjonsfrukt, mandelsmør og bær. (N, SE) 

Turkish Eggs Chipotle Style 175,-

Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsciabatta. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes)

Vi lager også en vegansk versjon!

Eggs Florentine  175,-

Surdeigsspeltbrød m/ posjerte egg, estragon hollandaise & spinat. (E,G)

Burrata 180,-

Burrata med syltet gresskar, paprikarøkte pinjekjerner, sitrusmarinert kål og gresskarolje  (N,M) Sommerversjon med tomater fra gården!

Vafler & hjemmelaget nutella 165,- 

Vafler med hjemmelaget nutella, vegansk krem og friske bær. (G,N)

 

Søtbakst 55,-

Vi baker alt bakverk på økologisk spelt. 

Kardemommebolle 

Kanelbolle

Solskinnsbolle

Skolebolle

Pistasjbolle 

Bringebær & vanilje

Scones 

Croissant 

Fudge brownie (gf) 

Surdeigsbrød 

Landhvete 85,-

Spelt & bløtlagte frø 85,-

Havre 79,-

Alle brød bakes uten gjær. 

 

bottom of page