MENY
Mandag - Torsdag: Lille brunsj
Fredag - Lørdag: BRUNSJ 10-16
Fredag - Lørdag: Vinbar / kveld 17-22
Søndag: Brunsj
LILLE BRUNSJ
Mandag - torsdag
Toastet banabrød 75,-
Med hjemmelaget kremost & rørte solbær
Yoghurt, granola & karamellisert plomme 140,-
Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt toppet med crunchy granola, karamellisert plomme, og øko bær. Glutenfri.
Stor morgemad tallerken 185,-
Surdeigsbrød m/ pisket rørossmør, ost fra skarrbo, smilende egg & chiapudding med rørte bær.
Lille morgenmad tallerken 125,-
Surdeigsbrød, pisket røros smør og ost fra skarrbo.
Surdeigsrundstykke 75,-
med pisket smør & hjemmelaget syltetøy
Dagens sandwicher 98,-
Eggerøre, salat fra onna, hjemmelaget majones.
Vegansk, varierer fra dag til dag.
Søtbakst og kaker
Kardemommebolle
Kanelsnurr
Solskinnsbolle
Skolebolle
Pistasjbolle
Sjokoladekake (gf)
Fudge brownie (gf)
Bakerina chocolate chip cookie
Eple crumble pai med salt karamell
BRØD
Landhvete
Spelt
Havre
Dagens
STORE BRUNSJ
Fredag - Søndag
Surdeigsbrød med pisket røros 80,-
Yoghurt, granola & karamellisert plomme 140,-
Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt toppet med crunchy granola, karamellisert plomme, og øko bær. Glutenfri.
French Toast 165,-
Laget på vegansk brioche med plommekompott, pisket krem & limesezt (gluten, soya)
Turkish Eggs Chipotle Style 175,-
Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsciabatta. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes)
Vi lager også en vegansk versjon!
Burrata 170,-
Grillet asparges, Burrata fra Osteverkstedet, urteolje, gresskarkjerner, sitronzest og mikrøgrønt. (melk)
Omelett på toast 170,-
Øko omelett med ramsløkkremost på surdeigstoast, toppet med microgreens. (gluten, egg, melk)
KVELDSMENY
Fredag - Søndag
Surdeigsbrød med pisket røros 80,-
Gulrot fra Fokhol gård, crunch & tahini 170,-
Bakte gulrøtter med pisket feta, granateplesirup, tahini maple dressing, hakket saltet hasselnøtt.
Aubergine Schnitzel 180,-
Tartarsaus, dillchimichurri, sitron.
Burrata 180,-
Burrata, massert grønnkål, zaatar, chipotle olje, oliven & rugsbrød crumble med sumac
Aguachile nordic way 205,-
Villreker i preservert sitron, grønn chili, koriander m/ agurk, syltet rødløk, reddiker servert fritert maistortillas.
Kremet fersk gnocchi med potet, fra Linnestad 205,-
marinert hvitløk, skogsopp, hvitvin, sitron, salvie & fritert potetcrisp.