MENY
Mandag - Torsdag: Lille brunsj
Fredag: Brunsj 10:00 -15:00
Lørdag - Søndag: Brunsj 10:00 - 17:00
LILLE BRUNSJ
Mandag - torsdag 8-15
STORE BRUNSJ
Fredag 10-15, Lørdag - Søndag 10-17
Scones med rørte bær 75,-
Med hjemmelaget kremost & rørte bær. (M)
Kan lages vegansk med havrekremost.
Yoghurt & granola 140,-
Økologisk yoghurt fra Rygge meieri eller tykk havreyoghurt med chai posjert pære og friske bær. (M)
Stor morgemad tallerken 170,-
Surdeigsbrød, Ost fra Rygge meieri, pisket Røros smør, øko egg fra Lindholm gård og yoghurt.
(G, M, E)
Chia bowl 85,-
Chia pudding toppet med sumac marinerte jordbær, ristede kokosflak og økologisk mandelsmør.(N)
Surdeigsrundstykke 65,- / Ost 75,-
Med Røros smør og rørte bær, eller ost (G, M, SES)
Dagens suppe 185,-
Dagens suppe etter sesong, spør barista om dagens.
Brød og smør 69,-
Surdeigsbrød og pisket saltet røros smør (G,M)
Yoghurt & granola 140,-
Økologisk yoghurt fra Rygge meieri eller tykk havreyoghurt med chai posjert pære og friske bær. (M)
Vafler & hjemmelaget nutella 165,-
Vafler med hjemmelaget nutella, vegansk krem og friske bær. (G,N)
Turkish Eggs Chipotle Style 175,-
Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsciabatta. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes)
Vi lager også en vegansk versjon!
Burrata 180,-
Burrata med syltet gresskar, paprikarøkte pinjekjerner, sitrusmarinert kål og gresskarolje (N,M)
Omelett på toast 170,-
Omelett med økoegg fra Linnestad gård og ramsløkskremost, på surdeigsbrød. (G, E, M)
Beter & Sellerirotpuré 180,-
Sellerirotpuré, bakte beter & gulrøtter, karamellisert rosenkål med rista mandler og tahini lime dressing. (N,SES)
Søtbakst og kaker
Kardemommebolle
Kanelbolle
Solskinnsbolle
Skolebolle
Fudge brownie (gf)
Brød
Landhvete
Spelt
Havre