top of page

MENY

Mandag - Torsdag: Lille brunsj
Fredag: Brunsj 10:00 -15:00
Lørdag - Søndag: Brunsj 10:00 - 17:00

LILLE BRUNSJ 

Mandag - torsdag 8-15

STORE BRUNSJ

Fredag 10-15, Lørdag - Søndag 10-17

Scones med rørte r 75,-

Med hjemmelaget kremost & rørte bær. (M)
Kan lages vegansk med havrekremost. 

Yoghurt & granola 140,-

Økologisk yoghurt fra Rygge meieri eller tykk havreyoghurt med chai posjert pære og friske bær. (M)

Stor morgemad tallerken 170,- 

Surdeigsbrød, Ost fra Rygge meieri, pisket Røros smør, øko egg fra Lindholm gård og yoghurt.

(G, M, E)

Chia bowl 85,-

Chia pudding toppet med sumac marinerte jordbær, ristede kokosflak og økologisk mandelsmør.(N) 

Surdeigsrundstykke 65,- / Ost 75,-

Med Røros smør og rørte bær, eller ost  (G, M, SES) 

Dagens suppe 185,-

Dagens suppe etter sesong, spør barista om dagens.

Brød og smør 69,- 

Surdeigsbrød og pisket saltet røros smør (G,M)

Yoghurt & granola 140,-

Økologisk yoghurt fra Rygge meieri eller tykk havreyoghurt med chai posjert pære og friske bær. (M)

Vafler & hjemmelaget nutella 165,- 

Vafler med hjemmelaget nutella, vegansk krem og friske bær. (G,N)

Turkish Eggs Chipotle Style 175,-

Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsciabatta. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes)

Vi lager også en vegansk versjon!

Burrata 180,-

Burrata med syltet gresskar, paprikarøkte pinjekjerner, sitrusmarinert kål og gresskarolje  (N,M)

Omelett på toast 170,-

Omelett med økoegg fra Linnestad gård og ramsløkskremost, på surdeigsbrød. (G, E, M)

Beter & Sellerirotpuré 180,-

Sellerirotpuré, bakte beter & gulrøtter, karamellisert rosenkål med rista mandler og tahini lime dressing. (N,SES)

 

Søtbakst og kaker 

Kardemommebolle 

Kanelbolle

Solskinnsbolle

Skolebolle

Fudge brownie (gf) 

Brød 

Landhvete 

Spelt 

Havre 

 

bottom of page