top of page

MENY

Mandag - Torsdag: Lille brunsj
Fredag - Lørdag: BRUNSJ 10-16
Fredag - Lørdag: Vinbar / kveld 17-22
Søndag: Brunsj

LILLE BRUNSJ 

Mandag - torsdag 

Toastet banabrød 75,-

Med hjemmelaget kremost & rørte solbær 

Yoghurt, granola & karamellisert plomme 140,-

Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt toppet med crunchy granola, karamellisert plomme, og øko bær. Glutenfri.

Stor morgemad tallerken 185,-

Surdeigsbrød m/ pisket rørossmør, ost fra skarrbo, smilende egg & chiapudding med rørte bær. 

Lille morgenmad tallerken 125,-

Surdeigsbrød, pisket røros smør og ost fra skarrbo. 

Surdeigsrundstykke 75,-

med pisket smør & hjemmelaget syltetøy 

Dagens sandwicher 98,-

Eggerøre, salat fra onna, hjemmelaget majones. 

Vegansk, varierer fra dag til dag. 

Søtbakst og kaker 

Kardemommebolle 

Kanelsnurr

Solskinnsbolle

Skolebolle

Pistasjbolle

Sjokoladekake (gf) 

Fudge brownie (gf) 

Bakerina chocolate chip cookie

Eple crumble pai med salt karamell 

BRØD 

Landhvete 

Spelt 

Havre 

Dagens 

STORE BRUNSJ

Fredag - Søndag 

Surdeigsbrød med pisket røros 80,-

Yoghurt, granola & karamellisert plomme 140,-

Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt toppet med crunchy granola, karamellisert plomme, og øko bær. Glutenfri.

French Toast 165,-

Laget på vegansk brioche med plommekompott, pisket krem & limesezt (gluten, soya)

Turkish Eggs Chipotle Style 175,-

Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsciabatta. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes)

Vi lager også en vegansk versjon!

Burrata 170,-

Grillet asparges, Burrata fra Osteverkstedet, urteolje, gresskarkjerner, sitronzest og mikrøgrønt. (melk)

Omelett på toast 170,-

Øko omelett med ramsløkkremost på surdeigstoast, toppet med microgreens. (gluten, egg, melk)

KVELDSMENY 

Fredag - Søndag 

Surdeigsbrød med pisket røros 80,-

Gulrot fra Fokhol gård, crunch & tahini 170,-

Bakte gulrøtter med pisket feta, granateplesirup, tahini maple dressing, hakket saltet hasselnøtt. 

Aubergine Schnitzel 180,- 

Tartarsaus, dillchimichurri, sitron. 

Burrata 180,- 

Burrata, massert grønnkål, zaatar, chipotle olje, oliven & rugsbrød crumble med sumac 

Aguachile nordic way 205,- 

Villreker i preservert sitron, grønn chili, koriander m/ agurk, syltet rødløk, reddiker servert fritert maistortillas. 

Kremet fersk gnocchi med potet, fra Linnestad 205,-  

marinert hvitløk, skogsopp, hvitvin, sitron, salvie & fritert potetcrisp. 

bottom of page