top of page

B R U N S J

Håndbakt Oslo

Brunsj serveres fredag 11 - 15 lørdag - søndag mellom kl 10 og 16. 

Mandag - torsdag serverer vi et bredt utvalg surdeigs-sandwicher, ferske salater, varme supper mm. 

Meny 

Surdeigsbrød med pisket Røros smør 59,- (gluten, melk)

Lemon Curd, Yoghurt & Granola 139,-

Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt med lemon curd. Toppet med crunchy granola, gresskarkjernesmør, pistaje og bær. Glutenfri. (mandler, pistasje, melk)

French Toast 165,-

Laget på vegansk brioche med sumacmarinerte jordbær og pisket klementinzestsmør(gluten, soya)

Turkish Eggs Chipotle Style 175,-

Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsbrød. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes))

Avokado på surdeig 169,-

Avokado, chilisyltede reddiker og sorte sesamfrø. (gluten, sesamfrø)
Legg til posjert egg 35,- 

Rødbetepannekake / Savory 169,-

Krydra hummus, skivede beter, creamy vegansk fraiche, karamelliserte valnøtter, granateple og rødbeteglaze. Laget på bokhvete. (soya, sesam, valnøtter)

Sjekk også kakedisken for dagens påsmurte sandwicher og foccaccia.

Søtbakst og kaker 

Kardemommebolle 

Kanelsnurr

Solskinnsbolle

Skolebolle

Pistasjebolle

Scones tranebær og valnøtt 

Gulrotkake med cream cheese frosting

Blåbær crumble pai (gf)

Fudge brownie (gf) 

Bakerina chocolate chip cookie

Surdeigsbrød

Landhvete

Landhvete og sort sesam

Spelt med bløtlagte frø

Havre

Drikke

Kombucha Empress jorbær eller ingefær79,-

Appelsin & Pasjonfrukt drikk 69,

Kaldpresset appelsinjuice / elpejuice 55,-

Sparkling hibiscus iste 55,-

Eira med kullsyre

 

bottom of page