B R U N S J
Håndbakt Oslo
Brunsj serveres fredag 11 - 15 lørdag - søndag mellom kl 10 og 16.
Mandag - torsdag serverer vi et bredt utvalg surdeigs-sandwicher, ferske salater, varme supper mm.
Meny
Surdeigsbrød med pisket Røros smør 59,- (gluten, melk)
Lemon Curd, Yoghurt & Granola 139,-
Økologisk yoghurt fra Skarrbo Gård eller tykk havreyoghurt med lemon curd. Toppet med crunchy granola, gresskarkjernesmør, pistaje og bær. Glutenfri. (mandler, pistasje, melk)
French Toast 165,-
Laget på vegansk brioche med sumacmarinerte jordbær og pisket klementinzestsmør. (gluten, soya)
Turkish Eggs Chipotle Style 175,-
Labneh med porsjerte egg, chipotleolje, urteolje, mikrogrønt og dukkah. Serveres med surdeigsbrød. (laktose, egg, hasselnøtter, sesam, gluten (kan sløyfes))
Avokado på surdeig 169,-
Avokado, chilisyltede reddiker og sorte sesamfrø. (gluten, sesamfrø)
Legg til posjert egg 35,-
Rødbetepannekake / Savory 169,-
Krydra hummus, skivede beter, creamy vegansk fraiche, karamelliserte valnøtter, granateple og rødbeteglaze. Laget på bokhvete. (soya, sesam, valnøtter)
Sjekk også kakedisken for dagens påsmurte sandwicher og foccaccia.
Søtbakst og kaker
Kardemommebolle
Kanelsnurr
Solskinnsbolle
Skolebolle
Pistasjebolle
Scones tranebær og valnøtt
Gulrotkake med cream cheese frosting
Blåbær crumble pai (gf)
Fudge brownie (gf)
Bakerina chocolate chip cookie
Surdeigsbrød
Landhvete
Landhvete og sort sesam
Spelt med bløtlagte frø
Havre
Drikke
Kombucha Empress jorbær eller ingefær79,-
Appelsin & Pasjonfrukt drikk 69,
Kaldpresset appelsinjuice / elpejuice 55,-
Sparkling hibiscus iste 55,-
Eira med kullsyre